top of page

Energiek, een verbinder en conceptueel sterk. Zowel voor de consulting als de coaching ben ik zo te omschrijven. Voldoening in mijn klussen zit in de combinatie van verandering bedenken (conceptueel/analytisch) en deze te bewerkstelligen (projectmatig/menskant). Door de combinatie van coaching en consultancy kan ik aan de slag op het raakvlak waar ik het beste pas!

Opleiding

Naast mijn studie Technische bedrijfskunde aan de universiteit Twente (ir) heb ik de blackbelt trainingen SixSigma gevolgd en verscheidene projectmanagement trainingen.

 

Daarnaast ben ik bezig mijn coachopleiding af te ronden, om gecertificeerd ST!R coach te worden.

Ervaring & Netwerk

Ik heb ervaring in kleine en grote bedrijven (KLM, UPS, Auto2Day,….). Ik heb zowel kleine als grote projecten ervaring, denk hierbij aan projectmanagement van IT implementaties, maar ook aan support bij kleinere keuzen of projecten.

 

Vanuit de consultancy werk ik nauw samen met een groep freelancers om samen zorg te dragen voor de beste oplossingen voor elk project.

Chris als persoon

Zelf zou ik mij omschrijven als een actief persoon, snel schakelend en zeer stressbestendig. Graag zie ik ergens de humor van in, maar ik ben zeker niet te beroerd om de confrontatie aan te gaan.

Graag maak ik dan ook kennis om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

bottom of page