top of page

De kracht van persoonlijke groei is gerelateerd aan het versterken van je persoonlijke kwaliteiten Mijn coachstijl is dan ook deze kwaliteiten te versterken en met een passende dosis humor onderwerpen bespreekbaar te maken. Daar waar nodig zal ook zeker besproken worden wat lastig is. 

 

Individueel

Individuele coaching gaat over de vragen die je verder moeten helpen in je zakelijke omgeving. Niet weten hoe je een houding moet innemen, hoe moet ik zaken doorbreken of simpelweg wat wil ik nu eigenlijk met mijn werk zijn vragen die langs kunnen komen.


Een traject begint met een intake waarin we samen werken aan je coachvraag. Wat is het dat je wilt weten, waar gaan we dieper op inzoomen. Daarna begeleid ik je in een aantal gesprekken door je eigen gedachten en ondersteun je zaken helder te krijgen zodat JIJ de keuze kan maken die je wilt maken.

Team

Ik begeleid teams om het meeste uit elkaar en het team te halen. 1+1=3 zou geweldig zijn, en het kan! Een hoop ruis op de lijn komt doordat er niet of nauwelijks stil wordt gestaan bij wie zit waar, waarom en wat doen ze.

 

Teamchoaching is een begeleidingsvorm die teams verder kunnen helpen in onderling begrip, betere resultaten, efficienter werken en kan gebruikt worden om conflicten te doorbreken of ongewenst gedrag te doorbreken. Ik doe dit door te focussen op kwaliteiten en teams en hun individuele leden in hun kracht te zetten. Trajecten zijn op maat gemaakt, en vereisen een actieve houding van de teams!

Intervisie

Leren doe je van en met elkaar.
Ik begeleid groepen die met elkaar van elkaar willen leren. Deze groepen hoeven niet per definitie dagelijks met elkaar te maken te hebben op hun werk. Bij voorkeur zelfs niet.

 

De meer ervaren groepen worden getraind en begeleid om zelfstandig te blijven leren!

bottom of page